Een whirlpool is een bekend wellnessproduct. De upgrade van een gewoon bad naar een whirlpool is meestal niet zo ingewikkeld en vergt geen hoge investering. Dit kunt u uiteraard zo duur maken als u zelf wilt.
De keuze voor een whirlpool begint met het kiezen van een bad. Deze zijn er in vele vormen en maten. Belangrijk is om erop te letten dat u comfortabel kunt liggen en uw benen en schouders bedekt zijn met water. Het moet dus voldoende diep zijn.

De whirlpoolsystemen

Bij een massagebad kunt u kiezen uit een luchtsysteem, watersysteem of een combinatie van beide. Het luchtsysteem creëert honderden bubbels die voor een ontspannen gevoel zorgen. Het watersystem zorgt voor een intensieve spiermassage. Door het warme water en de hydromassage neemt de bloedcirculatie toe. Afvalstoffen zoals (melk-)zuren worden sneller afgevoerd. Dit heeft als gevolg dat spier- en gewrichtspijnen afnemen. Mensen met haarvatvernauwingen, hoge bloeddruk, spataderen en cellulitis zullen positieve effecten ondervinden van het hydromassagesysteem. De juiste positie van de waterjets is een belangrijk aandachtspunt bij hydromassage. Kies voor een systeem met (extra) rugjets als u rugklachten heeft.

Prijzen

De prijzen van whirlpools variëren. Je hebt inbouwsets waarbij je het systeem in een bestaand bad kan monteren, maar je hebt ook baden die je kan kopen met een whirlpoolsysteem. De inbouwsets kun je vinden vanaf ongeveer € 250. Een complete whirlpool inclusief bad is wel al gauw boven de € 1.000. Bekijk nbd-auctions.com voor goedkope whirlpools.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here