Ben je op zoek naar een nieuwe parasol? Lees snel alles over de nieuwste trends op het gebied van schaduw en de mooiste nieuwe parasols voor in de tuin.

Klassiek: de staande parasol

Wanneer je denkt aan een parasol is de kans groot dat je denkt aan een parasol met een standaard in het midden. Dit noemen we ook wel de staande parasol. Over het algemeen een mooie parasol die zeer betaalbaar is en ook nog in heel veel tuinen te vinden. Deze klassieke parasol is ook in vele mooie moderne varianten te verkrijgen, bijvoorbeeld met strakke lijnen en frisse kleuren.

Parasol
Een parasol in de tuin doet altijd zijn werk goed op warme en zonnige dagen. Zeker voor kleine kinderen dient er voldoende schaduw te zijn.

Extra gemak: de zweefparasol

Wie voor extra gemak gaat, kiest tegenwoordig voor een zweefparasol. Dit is een parasol waarbij de standaard heel handig aan de zijkant staat. Zodoende staat deze nooit in de weg. Ook kun je een zweefparasol, althans de goede, op vele manieren gebruiken zodat je altijd schaduw hebt. Denk bijvoorbeeld aan een zwevende parasol die je horizontaal en verticaal kan kantelen en eenvoudig kan draaien.  Bij voorkeur voorzien van een soepele en lichte bediening zodat iedereen deze kan instellen. Het is niet voor niets dat dit type parasol zeer snel aan terrein wint, deze tuintrend is een blijvertje!

Andere schaduwoplossingen

Als je denkt dat een parasol wellicht niet een handige oplossing hebt, welke mogelijkheden heb je dan nog meer om schaduw in je tuin, op je terras of op je balkon te creëren? Om met het balkon te beginnen: heb je wel eens gedacht aan een wandparasol of schaduwdoek? Deze kan je ophangen en staat daarom nooit in de weg. Voor een wat grotere tuin of terras is een groot harmonica vormig schaduwdoek een zeer stijlvolle oplossing. Of zelfs een partytent, bijvoorbeeld met zijwanden, ook handig voor dat fijne tuinfeestje. Wil je alles weten over parasols en andere schaduwoplossingen? Kijk dan eens bij de goedkope parasols en zweefparasols van Tuinmeubelstore!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here