Met het aanbreken van de lente begint het buitenleven weer. De stijgende temperaturen maken het weer mogelijk om lekker op het terras van de buitenlucht te genieten. Dat zou je het liefst ook in de avonduren willen doen. Aan de dalende temperaturen in de avond kun je wat doen: je stookt een vuurtje. Zorg dat je lekker aangenaam buiten kunt blijven zitten tot aan de latere uurtjes.

Een vuurtje

Vuur verwarmt en kan net een paar graden verschil maken. Daarnaast is vuur ook gewoon leuk om naar te kijken. Wie staart er niet graag eens in de dansende vlammetjes? Dan is nog de vraag naar welk vuurtje je het beste kunt kijken. Een kaars is te klein, geeft bijna geen warmte en waait snel uit. We hebben een wat groter vuurtje nodig.

Vuurtafel buiten: een veilig alternatief

Grotere vuurtjes kun je op allerlei manieren aanleggen. Denk maar aan een kampvuur, een vuurkorf, een tuinhaard of een stookpot. Het zijn allemaal leuke, gezellige vuur-varianten, maar ze hebben het nadeel dat je altijd met de brandstof moet slepen. De vuurtafel is een veilig alternatief, waarbij er niet gesleept hoeft te worden met houtblokken. Een vuurtafel kun je het beste vergelijken met een gashaard waar een passende ombouw om staat. Aan en uitzetten van de vlammen gaat eenvoudig met een knop. Met een vuurtafel kun je veilig en gemakkelijk van de vlammetjes genieten!

Tafelhaard op gas

Naast een gehele vuurtafel kun je ook kiezen voor een losse tafelhaard op gas. Dit is wat goedkoper en zeker leuk voor op een bestaande tafel. Neem een kijkje in de shop voor een goed beeld van de verschillende vuurtafels en tafelhaarden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here