Een opblaasbare jacuzzi is een interessant alternatief voor mensen die graag een dagje naar een wellnesscentrum trekken, maar de drukte in dergelijke centra schuwen. Een spa in je eigen tuin is de ideale oplossing: je kruipt erin wanneer je zin hebt, je hoeft geen rekening te houden met sluitingsuren én je bepaalt zelf wie er je gezelschap houdt tijdens de bubbelsessie.

 

Genieten met twee

 

Je kunt je partner altijd een bongobon of <a href=”http://www.decoraza.be/cadeautips-originele­cadeaus.html”>een leuk hebbeding</a> cadeau doen, maar wat dacht je van een opblaasspa? Zo kunnen jullie gezellig met z’n tweëen relaxen én dit elke dag opnieuw. Wil je je jacuzzi liever met niet te veel mensen delen, kies dan voor een Miami. Heb je liever wat meer ruimte, evenals de mogelijkheid om de hot tub met je vrienden te delen, opteer dan voor de Palm Springs. Hij is iets groter en bovendien voorzien van 40 extra air jets. Voor de ultieme luxe kiest u voor de Spa Pro Hawaii: rechthoekig van vorm en gefabriceerd uit extra stevig TriTech­materiaal.

 

Functionaliteiten van een spa

 

De bubbelbaden van Bestway kunnen via het digitale controlepaneel zo worden ingesteld dat ze een temperatuur tot 40 graden bereiken. Zo kan je de jacuzzi ook benutten tijdens de koude wintermaanden. Indien je gebruik maakt van passende tegels ter bescherming, kan je  de spa tevens binnen plaatsen. De ingebouwde timer zorgt er daarnaast voor dat de jacuzzi niet te veel energie verbruikt. Een win­winsituatie!

 

Warmwatertherapie wordt vaak aangeraden aan mens die last hebben van spierpijn of overmatige stress. Warmte ontspant het lichaam én de geest. Daarenboven zweet je ook onmiddellijk de toxische stoffen eruit. Naast warmte voorziet de jacuzzi ook een aangename massage. Dankzij de air jets – 81 bij de Miami, en zelfs 120 bij de Palm Springs en de Hawaii – wordt je bloedsomloop gestimuleerd. De bodem van schuim zorgt voor een aangenaam zitvlak.

 

Een opblaasbare jacuzzi kopen

 

Na het evalueren van de verschillende mogelijkheden van de jacuzzi’s, is het tijd er eentje aan te schaffen. Een bubbelbad moet je echter ook onderhouden. Lekker handig: het water hoef je slechts één keer per seizoen te verschonen tenzij je natuurlijk graag met oliën werkt. De filter zelf vervang je best maandelijks. Je jacuzzi blijft nog schoner als je gebruik maakt van de afdekhoes wanneer hij niet in gebruik is. En nu genieten!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here