In de zomermaanden wordt het weer tijd dat we relaxen in de tuin met een goed boek, gezellige etentjes buiten organiseren voor vrienden en familie en heerlijk romantisch van de zonsondergang gaan genieten met een lekker glas wijn. De tuin vormt dus als het ware het centrum voor gezelligheid en samenkomst en daarom zie je in steeds meer tuinen een mooie tuinbank of zelfs complete loungesets met alles erop en eraan. Toch zitten de meeste tuinmeubels niet echt comfortabel zonder goede kussens. Daarom zijn kussens eigenlijk net zo belangrijk als de tuinset zelf. Maar hoe vind je de ideale kussens voor je tuinmeubels?

DIY tuinsets

Het is tegenwoordig helemaal hip om van je tuin een soort verlengde woonkamer te maken. Wanneer het mooi weer is, wil je namelijk graag buiten zitten zoals je dat binnen met slecht weer ook zou doen. Daarom moet je tuin naast comfortabel ook gezellig zijn. Zelf je tuinmeubels maken is ook een trend die we steeds vaker terugzien. Denk maar bijvoorbeeld aan tuinbanken en -tafels van steigerhout of pallets. Het voordeel van zelf tuinsets maken is dat je je tuinset geheel naar eigen smaak en wensen kunt aanpassen.

De perfecte kussens vinden

Een relaxte loungeset is heerlijk om in je tuin te hebben staan als het mooi weer is, maar echt gezellig wordt het pas als je er leuke kussens bij zoekt. Nu is het ene kussen het andere niet en wil je natuurlijk wel dat je kussens koopt die goed bij je loungeset en de rest van je tuin passen. Naast het uiterlijk van de kussens is de kwaliteit ook erg belangrijk, dus het valt niet altijd mee om de juiste exemplaren op de kop te tikken. Gelukkig kun je tegenwoordig wel op internet terecht om aan unieke kussens te komen die bij jouw loungebank en persoonlijke smaak passen.

kussens tuinset
Geniet optimaal van jouw tuinset met bijpassende kussens

Bij elke meubel past een kussen

Heb je eenmaal een mooie loungeset uitgekozen of er eentje zelf in elkaar gebouwd, dan wordt het tijd om je loungeset af te stylen met leuke kussens die er perfect bij passen. Je zou je kussens kunnen laten maken op maat, zodat ze helemaal volgens jouw persoonlijke smaak en stijl passen. Eigenlijk kun je voor iedere meubel wel de perfecte kussen uitzoeken of laten maken! Je kunt uit allerlei kleuren en materialen kiezen, maar de grootte en de vorm van het kussen is ook een ding waar je over na kunt denken.

Buiten koken en gezellig eten

Als je veel tijd in je tuin doorbrengt, dan is een buitenkeuken natuurlijk heel erg handig en leuk! Hier kun je iedere dag (wanneer het weer het toelaat) koken voor je gezin. Maar ook als je een feestje geeft voor familie en vrienden, komt een buitenkeuken natuurlijk ook erg van pas om hapjes en drankjes klaar te maken. En waar gaan jullie al dat lekkers opeten? Op een loungeset met leuke kussens natuurlijk! Na het eten kun je hier nog heerlijk uitbuiken onder het genot van een lekker drankje.

Bron: maatkussens.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here