Op de website vaneldikladders.nl staan de ladders en houten trappen die het familiebedrijf Van Eldik Ladders maakt sinds 1892. Waar je voorheen vooral zag dat de boeren de ladders kwamen halen in de werkplaats zijn de tijden natuurlijk flink veranderd. Daarom kun je nu op de website www.vaneldikladders.nl terecht om ambachtelijke producten en diensten te kopen.

Offline en online

De ladders en trappen van Van Eldik ladders haal je natuurlijk nog gewoon op in de werkplaats in Ochten. Uiteraard wil je een ladder ook kunnen kopen vanuit je stoel. Daarom hebben de ze een website voor je gebouwd met het hele ladders – en trappen assortiment. Daardoor is het nu voor jou mogelijk om de beste ladders en trappen eenvoudig uit te zoeken. 

Maatwerk

Je ziet het standaard assortiment op de website. Ben je op zoek naar maatwerk voor je project dan maken we dat uiteraard ook. Wil je een ladder die net iets breder is dan normaal dan maken ze dat voor je. Zo hebben ze wekelijks verzoek van klanten om de ladders en trappen aan te passen. 

Trap

Welke ladder of trap

Op de website staan handige tips en informatie voor je. Het is eenvoudig om de juiste trap uit te zoeken door de maattabel die op de website is geplaatst. Daarnaast zie je in een overzicht alle maten van alle trappen en ladders. Zo kies je eenvoudig de juiste lengte uit. We kunnen het ons voorstellen dat je twijfelt over de juiste maat. 

Gebruik van de ladders en trappen

De website van Van Eldik Ladders heeft nog meer handige informatie voor je. Zo staan er een aantal filmpjes op die je laten zien hoe je de ladders het beste kunt plaatsen. Het is natuurlijk belangrijk om veilig te werken. In de filmpjes doen ze het je voor. Dirk van Eldik, de maker van de ladders, is zelf de acteur. Hij laat je een paar simpele trucjes zien waarmee je handig uit de voeten kunt.

Koop je ladders en trappen op www.vaneldikladders.nl

Heb je een keuze gemaakt op de website? Dan gaan wij snel voor je aan de slag. Is de ladder of trap op voorraad dan maken we deze klaar voor verzending. Dat doen we zorgvuldig zodat je bestelling onbeschadigd bij je thuis wordt afgeleverd. Uiteraard vinden we het gezellig wanneer je de ladder komt ophalen in onze werkplaats. De koffie staat altijd voor je klaar bij van Eldik Ladders.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here