Wanneer je werkt in de gezondheidszorg, op een boerderij, in de tuinderij of in welk beroep dan ook waar je veel moet lopen en staan, dan wil je graag goed schoeisel hebben. Goed schoeisel is schoeisel dat je rug ondersteund, een goed voetbed heeft en een niet te hoge hak, denk aan 2 tot 3 centimeter. In de gezondheidszorg gelden er nog meer specifieke eisen, denk aan dicht schoeisel en schoeisel wat zo nodig afgenomen kan worden. Ook schoeisel wat geluidsarm is, is een pré voor werkers in de gezondheidszorg.
Niet alleen werkers in de gezondheidszorg maken (lange) dagen van veel lopen of staan, maar ook koks, slagers en visboeren, tuinders, vakkenvullers en werkers in de transport of vul je eigen beroep in, kennen lange dagen van veel staan en lopen. Als je één van deze beroepen hebt, dan weet je dat je goed schoeisel wilt dragen. Bovenal om aan het eind van de dag nog steeds te kunnen bukken en vooruit te kunnen komen zonder dat je benen niet meer willen van vermoeidheid.

San Flex

De San Flex klompen zijn speciaal gemaakt voor mensen die veel lopen of staan. Deze klompen hebben een dichte neus. De achterkant is er in twee uitvoeringen. Een dichte achterkant en een open achterkant, dat maakt dat je makkelijk in je klompen schiet. Denk trouwens bij het woord klompen niet aan van die gele houten gevallen, maar in dit geval aan een soort van schoeisel wat in vele (modieuze en hippe) kleuren en uitvoeringen beschikbaar is. De San Flex klompen zijn van natuurmaterialen gemaakt naar Deens design. De klompen voldoen aan allerlei kwaliteitseisen. Kijk per beroep even naar de verschillende klompen die er zijn en de eisen waaraan deze voldoen.

De zool

De houten zool van de klompen is anatomisch gevormd en is er in twee verschillende uitvoeringen. Een zool die volledig van hout is, en natuurlijk afgewerkt met een geluidsdempende buitenkant, en een zool met een rubberen stukje op het punt waar je je voeten buigt. Hierdoor buigt de zool wanneer je loopt. De zool is er in verschillende hakhoogtes. Dus voor ieder wat wils. Op de zolen worden de rest van de klompen gebouwd. Met een retro design, een effen uitvoering of een super hippe klomp. Er is dus keuze genoeg in wat er bij jou of bij je werk past.

Jouw keuze

De keuze die je maakt hangt af van welk werk je doet of waar je ze wilt gaan dragen. Draag je ze in je vrije tijd dan is een hip design afgewerkt met een mooi riempje een idee. Werk je in de gezondheidszorg of ben je kok, dan kun je keuze maken uit allerlei stippen, kleuren, blokjes, ruitjes, bloemetjes of wat voor design dan ook. Kies je voor een leuk design dan is de kans klein dat er nog tien anderen op je afdeling met dezelfde Sanita klompen lopen. Natuurlijk zijn er ook allerlei effen klompen voor als je klassiek wilt zijn of niet al te veel wilt opvallen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here