Wil jij je kinderen meer laten buiten spelen, en ben je daarvoor op zoek naar een betrouwbare en veilige trampoline? Dan zal je met enkele belangrijke factoren moeten rekening houden. Trampolines bestaan immers in vele uitvoeringen, kleuren, afmetingen en prijzen. Het is dan ook niet gemakkelijk om het meest veilige exemplaar te kiezen. Waar moet je zeker op letten bij de keuze van de meest veilige trampoline?

Groeiende belangstelling

Trampolines van www.jouwtrampoline.nl zijn erg populair, zowel bij de allerkleinsten als bij de volwassenen. Dat weerspiegelt zich in een sterk groeiend gamma aan trampolines, van de meest eenvoudige tot de meest gesofisticeerde. Je keuze hangt uiteraard van verschillende factoren af, en zeker van de beschikbare ruimte in je tuin. Maar dat is niet langer een probleem. Je hebt veilige trampolines zowel voor kleine als voor grote tuinen.

Soorten trampolines

Er zijn grosso modo twee soorten trampolines. Naast trampolines voor thuis, zijn er ook wedstrijdtrampolines;
Zo heb je de keuze tussen:

  • Ronde trampolines:zijn veilig voor thuis. Je springt hier gemakkelijker naar het midden van de trampoline, en dat zorgt voor maximale veiligheid. Een ronde trampoline is veiliger dan welke andere soort trampoline ook. Kies voor een ronde trampoline met bescherm net
  • Rechthoekige trampolines: zijn in de eerste plaats geschikt voor kleine tuinen
trampoline voor in de tuin
Een trampoline voor in de tuin is iets waar kinderen echt van houden.

Onmisbare accessoires voor een veilige trampoline

  • Trampolines met een extra beschermrand: die moet zo strak mogelijk over zowel de buizen als de veren van je trampoline worden gespannen
  • De lengte van de veren: hoe langer en hoe hoe groter het aantal, hoe veiliger je trampoline
  • Trampolines met een soepel randkussen: zorgen voor maximale veiligheid
  • De dikte van de stalen buizen:de buizen van een veilige trampoline zijn onderaan dikker dan bovenaan

Je trampoline in zijn geheel ingraven verhoogt je veiligheid aanzienlijk.

Een veilige trampoline is een Berg trampoline

Een Berg trampoline garandeert je maximale veiligheid. Berg beschikt niet voor niets over meer dan dertig jaar ervaring wat het produceren van trampolines en buitenspeelgoed betreft. Alle Berg trampolines voldoen immers aan de strengste veiligheidsvoorschriften van alle Europese keurmerken. Daar bovenop worden ze extra op hun veiligheid en duurzaamheid uitgebreid getest in eigen labo. Berg trampolines staan voor veiligheid, duurzaamheid en een eigentijds design. Ze garanderen voor jarenlang onbezorgd speelplezier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here