Elk jaar veranderen de tuintrends, wil jij ook deze zomer jouw tuin aanpassen met een paar simpele accessoires en planten? Lees dan snel verder!

Een wilde uitstraling

Één van tuintrends van 2015 is een wilde en robuuste uitstraling. Maak gebruik van metalen potten die er verweerd uitzien, laat verschillende planten door elkaar groeien en laat de kleuren blauw, grijs en zeegroen terugkomen. Hout, natuursteen en zelfs beton kunnen veel toevoegen wanneer je deze op de juiste manier gebruikt. Naast bloempotten en andere accessoires kun je ook gebruik maken van bijvoorbeeld tuinkussens in de genoemde kleuren.

Vrolijk en kleurrijk

In de zomer kun je extra genieten van mooie kleuren in de natuur, maar deze kun je natuurlijk ook naar je tuin halen! Je kunt ervoor kiezen om één kleur overal terug te laten keren of om juist verschillende kleuren te gebruiken. Wanneer je één kleur gebruikt kun je verschillende tinten kiezen, van donker blauwe bloempotten tot lichtblauwe tuinstoelen. Maak gebruik van gekleurde bloempotten, buitenlampen, tuinmeubels, kussens, en accessoires zoals gieters. Heb je een muur of een schutting waar je dingen op kunt bevestigen? Ga dan eens op zoek naar een mooi buitenschilderij of hang bijvoorbeeld vrolijke fotolijstjes van plastic op. Kies voor bloemen waarvan de kleur bij de tuinmeubels en accessoires past.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here