Een aanschaf van een nieuwe dakkapel is iets wat je meestal maar 1x in je leven doet. Daarom is het heel belangrijk dat je goed onderzoek doet naar waar je het beste een dakkapel kan laten kopen. Alleen is dit een best lastig proces, zeker als je niet weet hoe je aan de slag moet gaan. Gelukkig hebben wij voor je wat tips op een rijtje gezet om de keus een stuk makkelijker te maken. Ook geven wij je wat informatie mee, en de prijzen die je kunt verwachten bij de aanschaf van een nieuwe dakkapel.

Dakkapel prijzen

Als je een nieuw dakkapel wilt kopen kunnen wij vertellen dat de gemiddelde dakkapel prijzen tussen de 3000 en 6000 euro liggen. Echter is dit slechts een indicatie en kan de prijs goedkoper, maar ook duurder zijn. Een belangrijke factor voor de prijs is de afmeting van je dakkapel.

Een gemiddelde dakkapel is 150 cm hoog en 250 cm breed. Hout is het goedkoopste, maar als je een dakkapel wilt van poleyster moet je meer betalen.

Als je dus op zoek bent naar een dakkapel voor een zo’n laag mogelijke prijs is het verstandig ( ongeacht de afmetingen) om voor een houten dakkapel te kiezen, zodat je zo’n min mogelijk geld kwijt bent!

BTW verlaging en offertes aanvragen

Er is tot 1 juli 2015 een actie dat de btw van 21 naar 6 procent is verlaagd. Hierdoor kun je dus aardig wat geld besparen. Een tip is dus dan ook om voor 1 juli 2015 een nieuw dakkapel aan te schaffen, zodat je nooit te veel betaalt.

Als tweede is het van belang om offertes aan te vragen bij verschillende bedrijven. Dit kun je doen door de bedrijven zelf te benaderen, of eens op internet te kijken. In zo’n offerte kun je de prijs zien die verwacht word, en andere zaken zoals het materiaal dat men moet gaan gebruiken voor de nieuwe dakkapel.

Door onze tips te combineren en goed en nuttig te gebruiken hoeft de aanschaf van een dakkapel helemaal niet meer duur te zijn!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here