De lente en zomermaanden zitten er weer aan te komen. Dit betekend dat uw tuin er weer op zijn best moet uitzien voor alle tijd die u met het warme weer buiten zal doorbrengen. Toch gebeurt het dat na de winter uw tuin er niet zo mooi meer uit ziet als daarvoor. Als u bijvoorbeeld een grasveld heeft, kan het zijn dat deze door blootstelling aan het slechte weer dorre plekken heeft gekregen.

Als uw grasveld niet meer mooi is en u ziet op tegen het onderhoud om deze te herstellen, dan kunt u ervoor kiezen om een tegelterras te nemen. Een tegelterras heeft een aantal voordelen ten opzichte van een grasveld. U kunt namelijk uit verschillende soorten tegels kiezen om uw tuin een unieke uitstraling te geven. Daarnaast kost het hebben van tegels minder onderhoud dan het hebben van gras. Als u wat natuur in uw tuin wilt houden, kunt u ervoor kiezen om bijvoorbeeld aan de rand van uw tuin planten te plaatsen. Ook kunnen bloempotten en plantenbakken hiervoor een uitkomst zijn. Zo kunt u uw tuin inrichten naar uw persoonlijke wensen.

Terrastegels
Terrastegels bepalen voor een groot gedeelte de sfeer van het terras.

Daarnaast is te zien dat grote tegels voor terras nu een trend zijn op het gebied van tuininrichting. Deze komen in verschillende soorten en maten. Voorbeeld hiervan zijn grijze tegels van keramiek, grijze tegels van beton of tegels van antraciet. Antraciet tegels zijn op dit moment de meest gewilde tegels voor in de tuin. Wat ook er populair aan het worden is zijn tegels gemaakt van keramiek voor buiten. Deze tegels hebben als voordeel dat ze geen vocht opnemen, waardoor algen en mos nauwelijks kans hebben om te groeien. Ook trekken tegels van keramiek niet krom, zijn gemakkelijk schoon te maken en zijn minder gevoelig voor krassen.

Ook zijn er verschillende formaten wat betreft grote terras tegels, namelijk 70×70 en 60×60. De maat 60×60 is de meest populaire grote tegel voor het terras. Voor deze maat zijn er tegels die geschikt zijn voor kinderen, minder gevoelig zijn voor kalk, stroef of zacht aan de voeten zijn. Ook zijn ze op verschillende manieren te gebruiken. Zoals voor de oprit, terras, tuinpad en balkon of dakterras. Dus deze tegels zijn nog steeds een optie als u een balkon in plaats van een tuin heeft. Terrastegels kopen 60×60 kan tegenwoordig ook via internet. Er zijn verschillende webshops die deze maat tegels aanbieden. Als u op zoek bent naar terrastegels, wacht dan niet langer en ga het internet op!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here