Optimaal genieten van het buitenleven waarbij je op je terras de mogelijkheid hebt om naast comfortabel te zitten ook uitgebreide maaltijden te bereiden. Een buitenkeuken tovert je terras om in een verlengstuk van je huis en is in diverse vormen en afmetingen verkrijgbaar.

In de zomermaanden leef je buiten

 

Hou je van koken en ben je als het goed weer is graag buiten bezig? Dan is een stijlvolle of juist meer robuuste buitenkeuken een ideale aanvulling voor op het terras. Een terras met buitenkeuken richt je geheel naar eigen idee en wens in. Zo kun je kiezen voor een buitenkeuken die voorzien is van een compleet en mooi bijpassend buffet of je gaat voor de meer eenvoudige doch praktische variant. Van welke buitenkeuken je je terras voorziet, je bent altijd zeker van smaakvolle (zomer)avonden waarbij sfeer, lekker eten en gezelligheid voorop staan.

Een terras met buitenkeuken, de mogelijkheden

 

Buiten koken en eten is tegenwoordig de ultieme beleving voor gezellig samen zijn. Genieten met het gezin, familie, vrienden en kennissen van een eigen bereide maaltijd. Buitenkeukens werken doorgaans op gas en je kunt er de meest uiteenlopende gerechten op bereiden. Van een heerlijk gegrild stukje vlees tot langzaam gegaarde zalmmoten. Zelfs de meest moeilijke eters beginnen te watertanden als je je buitenkeuken het werk laat doen.

Zoveel terrassen zoveel buitenkeukens

 

Voor elk terras groot of klein is het juiste model buitenkeuken beschikbaar. Van een standaard model tot luxe buitenkeukens die voorzien zijn van een draaispies die wordt aangedreven door een elektromotor, zodat je altijd zeker bent van de perfecte rotatie. Van een zwarte kleur tot een luxueuze roest vrij staal model met een extra keukenblok. Het extra keukenblok staat het toe om gezellig te kletsen terwijl je de maaltijd aan het bereiden bent. Met een keukenblok hebt je bovendien een zee van opbergruimte. De meeste buitenkeukens zijn standaard voorzien van een zijbrander waar je onder andere een pannetje voor sauzen op kan zetten. Stap over op buiten leven en voorzie je terras van een buitenkeuken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here