Een eigen privé-ontspanning? Ja!
Last van stress, een zware dag of veel zorgen aan je hoofd? Dit klinkt allemaal als nood aan ontspanning. Tegenwoordig zijn er vele ontspanningsmogelijkheden: tv kijken, een boek lezen, gaan sporten,… . Maar wat denkt U van een ontspanningsmoment dat niet louter de stress wegneemt maar er ook voor zorgt dat uw hele lichaam ontspannen aanvoelt?

Laat de bubbels hun werk doen

Een jacuzzi, ook wel een bubbelbad genoemd, is de ideale manier om tot rust te komen na een lange dag, een drukke week, een stresserende periode,… of als U gewoon nood heeft aan ontspanning. Samen met Uw partner, familie of vrienden kan U genieten van een aangenaam warm buitenbad met bubbels. Plaats wat kaarsjes en wierook rondom Uw jacuzzi en geniet. Geniet van het warme water en de bubbels. Dit zorgen niet alleen voor een innerlijke rust maar de bubbels geven ook een massage aan Uw nek, schouders, rug en benen. Deze massage zorgt dan weer voor een betere circulatie van het bloed. Hiervoor hoeft U niet naar een Spa of wellness te gaan. Het kan allemaal in Uw eigen tuin of op Uw eigen terras.

Groot, groter, grootst

Net zoals bij vele dingen, auto’s bijvoorbeeld, heb je ook verschillende modellen, maten en soorten jacuzzi’s. Verkies je een klein model? Dat kan! Heb liever een middelmaat of een grote jacuzzi? Geen enkel probleem? Wil je een model tussen middelmatig en groot? Opnieuw geen enkel probleem! In de volgende paragraaf vind je meer info over de verschillende vormen en modellen.

Technologie staat niet stil, ook niet bij het maken van jacuzzi’s. De fabrikanten van jacuzzi blijven zoeken naar een manier om net dat beetje meer comfort te kunnen bieden. Zo zijn jacuzzi’s ergonomisch gebouwd. Op die manier kan U zowel zittend als liggend genieten van Uw ontspanningsmoment.

Desing en eco gaan samen

U heeft net kunnen lezen over de ergonomisch bouw van een jacuzzi. Daarnaast is elke jacuzzi voorzien van ingebouwde verlichting. De lichten zijn subtiel en zorgen voor een gezellige sfeer, vooral ’s avonds. De buitenkant van de jacuzzi kan U afweren zoals U dat verkiest. U kan bijvoorbeeld kiezen voor hout of een mozaïek vorm.

Aan het milieu is ook gedacht. Het is niet eenvoudig om het water van een jacuzzi warm te houden zonder (veel) elektriciteit te gebruiken. Toch kan het ecologisch! De meeste jacuzzi’s zijn goed geïsoleerd, waardoor er veel minder elektriciteit gebruikt moet worden om het water te verwarmen. Minder elektriciteit: beter voor het milieu en voor de portemonnee!

Nu de vorm nog

Wanneer U het woord jacuzzi hoort, denkt U waarschijnlijk aan een een vierkantige bassin dat U op een terras of in een tuin kan plaatsen. Dit is een correcte voorstelling maar toch zijn er veel meer soorten en vormen beschikbaar. U kan uw jacuzzi ook laten inbouwen in de grond zodat het op een zwembad lijkt. Daarnaast zijn er ook opblaasbare jacuzzi’s. Ze bieden hetzelfde comfort maar u kan ze afbreken wanneer u verkiest.

Zoals hierboven reeds vermeld kan u kiezen voor een klassiek vierkantig model maar er zijn meerdere mogelijkheden. Heeft u liever een ovale vorm, een cirkel of een rechthoek? Geen probleem, er zijn verschillende vormen en modellen beschikbaar.

Nu is het nog een kwestie van de jacuzzi kiezen dat bij u past. Daarna kan u volop genieten van uw eigen privé ontspanningsmoment!

Geniet er van!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here