Iedereen die werkt en kinderen heeft, kijkt heel zeker uit naar de vakantieperiode die men maar één maal per jaar krijgt. Het is dan ook logisch dat alles goed gepland moet zijn om een vakantie vlekkeloos te laten verlopen. We moeten je vooral niet zeggen dat een vakantie soms heel erg duur kan zijn en daarom staan we er ook op dat alles tot in de puntjes geregeld moet zijn. Vooral sommigen verdienen meer aandacht en dit in het bijzonder onze kleinste peuters. Zij willen ook genieten van de vakantie. Ook al zijn ze nog zo klein. Zorg er daarom voor dat er voldoende verkoeling is voor zo’n kleintje, door bijvoorbeeld een peuterbad in de tuin te plaatsen.

Een geschikt peuterbad

Zodoende is het belangrijk dat je van te voren kijkt of een peuterbad niet te diep is. Het ergste wat er zou kunnen gebeuren is dat een peuter namelijk kan verdrinken. Wanneer je een kind in het peuterbadje van Pooljoy stopt, is het belangrijk dat je continue in de gaten houdt of er niks aan de hand is met het kind. Vervolgens moet je ook kijken of er geen losse dingen kunnen zijn wat de kinderen in hun mond kunnen stoppen.

Peuterbad geschikt tot kleuter

De meeste peuters die nog niet kunnen lopen, kunnen vanzelfsprekend niet alleen blijven in een peuterbad. Een ouder is dan aangesteld om bij de kleine te blijven. Mocht het kindje toch al kunnen lopen dan kan het zich helemaal uitleven in een wereld van sprookjes en water. De meeste peuterbaden hebben Disney figuren en een paddenstoel waar men met mama en papa kan inzitten en waar langs de bovenkant regendruppels in het bad vallen. Ook op vakantie is het belangrijk dat zowel mama en papa zich kunnen ontspannen, maar ook de kleine kindjes die hun hoofd kunnen leegmaken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here