Creëer iets moois van je simpele houten schuttingen met de volgende creatieve decoratie tegen schutting tips. Een schutting is dan wel een handige afscheiding van de buren en heeft geen verzorging nodig zoals een heg of coniferen, maar is zelden een fraai aangezicht. Met de volgende ideeën maak je de allerleukste schuttingdecoratie zelf!

Schutting decoratie zelf maken

Het hoeft helemaal niet veel geld te kosten om je schutting te decoreren en je hoeft er ook niet per se voor naar de winkels. De leukste schutting decoratie creëer je namelijk gewoon zelf met spulletjes die anders op de vuilnisbult zouden belanden. Wat te denken van je lege groenteblikken? Geef ze een likje verf in een leuk kleurtje (anders roesten ze zo van je schutting af) en hang ze verspreid op verschillende hoogten aan de schutting. Met (in elk potje verschillende) plantjes erin heb je een leuke speelse decoratie aan de schutting, hartstikke leuk! In plaats van blikken zou je ook oude autobanden kunnen gebruiken als hangende bloempot voor hetzelfde effect.

Schutting decoratie
Met schutting decoratie creëer je een gezellige sfeer in de tuin

Tuindecoratie schutting kopen

Er is ook een ruim aanbod aan decoratie voor schuttingen te koop in verschillende winkels en tuincentra. Zo is er een ruim aanbod aan verscheidene klimopplanten verkrijgbaar om je houten schutting (deels) mee te decoreren. Klimop hecht prima aan het hout en heeft geen enkel effect op de levensduur van de schuttingdelen. Wat je tegenwoordig ook veel ziet zijn mooie tuinposters voor aan de schutting, verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Je kunt dan kiezen om een voorbeeldfoto uit een galerij te kiezen, maar ook een foto uit jouw eigen collectie bestaat tot de mogelijkheden. Bijvoorbeeld een leuke vakantiefoto waar je zoveel goede herinneringen aan beleeft.

Zo zie je maar, een decoratieve schutting creëren is helemaal niet moeilijk. Met deze handige tips maak je van je saaie houten schutting een vrolijk tafereel!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here