Met teak binnenmeubelen haal je zeker sfeer in huis. Teakhout is een natuurproduct dat warmte uitstraalt. Dit zorgt voor een eigentijdse, natuurlijke uitstraling in je woonkamer, keuken en andere ruimtes. De teak binnenmeubelen worden geïmporteerd van de beste fabrikanten en zijn afkomstig uit Indonesië, van het eiland Java. Ze worden gemaakt van de beste kwaliteit gerecycled teakhout. Dit oudere teakhout geeft uw teakhouten meubelen een mooie geleefde uitstraling. Teakhout is erg sterk en duurzaam. Teak kan tegen een stootje, is van nature waterafstotend en heeft in principe weinig onderhoud nodig.

De collectie en woonprogramma’s van teak binnenmeubelen
Onze collectie teak binnenmeubelen is met zorg uitgekozen en bestaat uit teak eettafels, teak dressoirs, teak kasten, teak salontafels, teak sidetables, teak tv-meubels, teak buffetkasten, teak bureaus en teak stoelen. Het assortiment aan teak binnenmeubelen is onderverdeeld in verschillende woonprogramma’s. De verschillende woonprogramma’s zijn onderling goed met elkaar te combineren. Momenteel bieden we de woonprogramma ’s Retro, Bogor, Koeno, Trendy, Venetië en Louvre, aangevuld met het nieuwe programma Industrial metal Teak.


De verschillende woonprogramma’s

Zoals de naam al suggereert haal je met het woonprogramma van Retro de jaren zestig weer in huis. Deze collectie teakhout meubelen van gerecycled teakhout heeft de lijnen van de jaren zestig, maar door de strakkere lijnen een eigentijdse uitstraling. Voor het teak woonprogramma Bogor is de beste kwaliteit gerecycled teakhout gebruikt en deze stijl herken je verder aan de strakke lijnen. De greeploze kasten van deze collectie zien er prachtig uit. De meubels van het teak woonprogramma Koeno zijn gemaakt van de beste kwaliteit gerecycled teakhout en hebben juist een landelijke uitstraling en zijn wat robuuster. De woonprogramma’s Trendy, Venetië en Louvre zijn alle drie eigentijdse woonprogramma’s, waarbij de teak binnenmeubelen van woonprogramma Venetië herkenbaar zijn aan het gebruik van gerecycled teak in combinatie met een metalen frame, die van Trendy aan de lichtere kleur teakhout en die van Louvre aan de combinatie met wit hout.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here