Als we nu in het begin eerst een kijkje nemen van een afstand wat de huidige trends zijn op gebied van interieur zie je vooral dat de wereld zich veel bezighoudt met het onderwerp ‘natuur’. Hetzij dit terugkomt in duurzaamheid of in vormen of juist ook natuur in huis halen en jezelf er meer mee verbinden in je alledaagse leven. Het is zeker iets wat terug blijft komen in de laatste jaren. Dat kan natuurlijk ook niet anders, maar laten we hier vooral dieper op ingaan in het artikel en met name op het onderwerp: tafels. Kijk voor meer info op https://indoteak.nl/.

Duurzaam

Duurzaamheid is heel erg belangrijk op dit moment. Ook bij teak meubels outlet Indoteak. Mensen letten er steeds meer op waar een product vandaan komt, hoe het is gemaakt en of de maker ook aandacht besteedt aan recyclen van materiaal. Dit maakt dat gerecycled hout of hout wat lang meegaat of duurzaam wordt gekapt ook veel voorkomt in populariteit van tafels. Teakhout is hier ook een goed voorbeeld van. 

Organische vormen

Als we teruggaan naar het onderwerp natuur dan komen we ook zeker uit op ‘organische vormen’. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een ronde salontafel of bijzettafel. Wat ook een populair idee is de ronde eettafel: een stalen frame met een mooi houten blad zoals bij teak meubels outlet Indoteak. Dit is al een prachtige aanwinst op zich en zou zeker af kunnen worden gemaakt met een prachtige vaas met bloemen. 

Interieur
Interieur trends van 2022.

Wabi Sabi

Als laatste sluiten we af met ‘Wabi Sabi’. Dit is een Japanse levensfilosofie waarbij je meer het alledaagse van het leven leert waarderen. Een groot onderdeel van Wabi Sabi is ook de natuur. Japan is ook zeker een land waar de elementen van de natuur centraal staan. Hoe ze dit doen bij Wabi Sabi is door te kijken of je door simpele natuurelementen je huis binnen kan halen. Je kunt hierbij dus ook al denken aan hout of steen in je meubilair zoals te vinden is bij Teak meubels outlet Indoteak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here