Het kan bijna niet zo zijn dat je nooit een wandkapstok bent tegengekomen. Dat is ook logisch, want de wandkapstok is erg populair. Haast iedere gang beschikt namelijk over deze kapstok. Ze zijn er in allerlei kleuren, maten en vormen. Dit maakt de kapstok toegankelijk voor een ieder. En daarbij zijn er veel verschillende redenen dat mensen voor deze optie kiezen. De wandkapstok biedt immers erg veel voordelen. Ben jij benieuwd naar deze voordelen? Lees dan maar snel verder!

Het geeft een ruimtelijk gevoel

Een gemiddelde woning heeft niet een hele grote gang. Dit is logisch, want in principe wil je niet zoveel spullen hebben in deze ruimte. Het is namelijk het mooiste als een gang ruim oogt. Dat is waarom men doorgaans kiest voor een wandkapstok design. De gang oogt hierdoor niet alleen ruimer, de gang is in feite ook ruimer! Dit creëert gelijk een toegankelijke sfeer als gasten binnenkomen. En dat is precies wat je wilt. Vanwege het feit dat de kapstok aan de wand hangt, blijft er ook nog eens veel loop- en opbergruimte over. Ideaal dus!

Een wandkapstok biedt opbergruimte

Zoals eerder genoemd zorgt deze kapstok ook voor meer opbergruimte. Heb je bijvoorbeeld kinderen? En weet je niet waar je al dat speelgoed moet laten? Dan kan een gang ook handig zijn om eventueel wat spullen op te bergen. Door te kiezen voor bijvoorbeeld de kapstok staand van Colorhanger heb je ook echt deze ruimte. Zo hoef je geen spullen door het huis te laten slingeren. Een kast aan de wand zou bijvoorbeeld perfect passen bij deze kapstok. Op deze manier berg jij met gemak je spullen op. Hoe handig is dat?

Kapstok aan de muur.
kapstok aan de muur.

Ook nog eens kindvriendelijk

Als je kinderen hebt, is het soms even puzzelen met de hoogte van een kapstok. Je wilt er niet tegenaan lopen natuurlijk. Maar daarentegen wil je ook niet dat de een erbij kan en de ander niet. Een wandrek is hier de perfecte oplossing voor. De kapstok staat namelijk niet in de weg en kan op een passende hoogte opgehangen worden. Dit oogt ook een stuk netter.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here