U wilt er in de winter lekker warm bij kunnen zitten, zeker op de koude winteravonden. Een goed werkende CV ketel is hierbij essentieel, naast vanzelfsprekend functionerende radiatoren. Wanneer uw radiator niet meer werkt, is het vervangen van uw radiator in Antwerpen de enige oplossing om weer te kunnen genieten van ruime warmtes in uw woning. Voor het vervangen van uw radiator bent u bij onze loodgieter aan het juiste adres. De loodgieter in Antwerpen heeft een ruime expertise in het aansluiten en vervangen van radiatoren in woningen en bedrijfspanden. Ook kunnen we u helpen bij het plaatsen en onderhouden van CV ketels.

Overstappen op andere vorm van verwarming

Naast het verwarmen van uw woning middels radiatoren, kunt u ook kiezen voor een andere vorm van verwarmen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een vloerverwarming, wat uw kamers op de meest milieuvriendelijke en effectieve wijze verwarmt. De warmte wordt hierbij namelijk gelijkmatiger over de ruimtes van uw woning verspreid, terwijl een radiator vrijwel alleen warmte aan de zijkanten van uw kamers uitstoot. Voor het vervangen van uw radiator voor een vloerverwarming, kan een loodgieter u helpen.

Het vervangen van uw radiator is een relatief simpele klus, die vaak in een dag voor u is uitgevoerd door onze loodgieters. Hierbij worden de radiatoren in uw kamers eerst losgehaald, waarbij het water uit uw leiding korte tijd wordt afgesloten. Zo voorkomt u waterschade bij het loskoppelen van de radiatoren.

Radiator plaatsen in uw woning

Als u onlangs een ver- of aanbouw aan uw woning heeft gedaan, kan het noodzakelijk zijn om een nieuwe of extra radiator in uw ruimtes te plaatsen. U wilt immers overal in uw woning warm kunnen zitten. Met een nieuwe radiator worden ook uw nieuwe ruimtes op een effectieve wijze verwarmd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here